UPDATE: Tânăra de 18 ani locuia de șase luni împreună cu iubita sa

Potrivit unor surse citate de actualmm, tânăra care s-a aruncat de la etajul opt al blocului, se mutase în urmă cu șase luni împreună cu iubita sa, o tânără de 21 de ani din Gherla, judeţul Cluj. Din cauza certurilor care exstau de câteva zile, tânăra de 18 ani ar fi dorit să se întoarcă acasă, însă familia nu a primit-o.

Vecinii tinerei de 18 ani povestesc că au auzit o bubuitură în clipa în care tânăra a cazut pe acoperișul magazinului.

„Am auzit o bubuitură, am auzit. A picat de la etajul 8. Am auzit buf şi a picat acolo jos”, a spus unul dintre martori.

„Am întrebat ce s-a întâmplat și ele au zis că erau la magazin când s-a aruncat. Şi după aia au schimbat. Că ele erau în casă şi cică fata care s-a aruncat a închis balconul şi aşa s-a aruncat”, a povestit una dintre vecine.

Tânăra de 18 ani a avut noroc să aterizeze pe acoperișul unui magazin de la parterul blocului și s-a ales cu ambele picioare rupte. 

Care a fost motivul gestului

Fata a fost transportată la Spitalul Județean Baia Mare pentru îngrijiri medicale.

Potrivit informațiilor, totul ar fi pornit de la faptul că tânăra de 18 ani voia să plece acasă, în Colibița, însă cealaltă fată a refuzat să o lase să plece.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Scene de groază într-un avion. Un pasager a fost găsit mort în toaleta aeronavei

„În aceasta seară la ora 18.51, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că o persoană de sex feminin a căzut de la un etaj superior al unui imobil de pe bulevardul Traian din municipiu. La fața locului, polițiștii au identificat victima ca fiind o tânără de 18 ani care, în timp ce se afla singură în apartament, a căzut de la etajul 8 pe acoperișul unui magazin. În urma impactului, victima a fost conștientă și a fost preluată de un echipaj SMURD fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru lămurirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului”, au spus reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș.

Citeste si: Nicolae Ciucă despre certificatul verde: ,,Fac apel la toţi parlamentarii să înţeleagă şi să finalizeze procesul de adoptare a legii”

VIDEO- Declarații date de vecinii tinerei care s-a aruncat în gol

 

A murit după ce a căzut în gol de la 8 metri

Un român aflat la muncă în Belgia a murit după ce a căzut în gol de la o înălțime de 8 metri. Acesta se afla în timpul programului de lucru, efectuând modificări la balconul unei clădiri.

Potrivit primelor informații oferite de autoritățile belgiene, bărbatul de naționalitate română s-ar fi dezechilibrat.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

„Poliția ne-a informat în jurul orei 13.15 că s-a întâmplat ceva. S-a dovedit că un muncitor român a căzut de pe o scară în Generaal Cabrastraat în timpul lucrărilor de renovare”, a informat purtătorul de cuvânt al Biroului Auditorului Muncii din Anvers.

Citeste si: Explozie devastatoare la Aerostar Bacău. Trei muncitori au fost răniți

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si