Viața s-a încheiat într-un mod tragic pentru o tânără de 19 ani. Fata realiza un traseu montan cu iubitul său, la Bușteni, moment în care a fost atacată de urs și aruncată într-o râpă.

„La data de 09.07.2024, IPJ Prahova a fost sesizat de către un bărbat despre faptul că prietena sa, vârstă de 19 ani, a fost atacată de un urs și trasă într-o râpă. La fața locului a fost solicitat un elicopter SMURD”, a

transmis IPJ Prahova.

Din păcate, fata a fost găsită fără suflare.

Tânără de 19 ani, moartă după ce a fost atacată de urs

Tragedia a avut loc în cursul zilei de azi, pe traseul Jepii Mici, în apropiere de Valea Spumoasă. Tânăra realiza traseul împreună cu iubitul său.

Citește și: Ștefan s-a aruncat în fața trenului, la doar 26 de ani. A lăsat în urmă o soție îndurerată și doi copii orfani. "Te iubim și te voi iubi, dragă tati/soț"

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Foto simbol

[Sursa foto: istockphotos]

În timp ce erau pe munte, fata a fost atacată de un urs și târâtă într-o râpă. Tânărul care o însoțea a alertat imediat autoritățile, care s-au mobilizat de urgență.

O echipă de intervenție a Salvamont Prahova a ajuns la locul indicat unde, din păcate, tânăra a fost găsită moartă.

Operațiunea de recuperare a trupului fetei este dificilă din cauza terenului greu de accesat, dar și a ursului, care s-ar afla la o distanță de doar câțiva metri de echipa de intervenție.

Citește și: Momentul tragediei în care un bărbat a murit pe loc după ce a fost strivit de o mașină, pe trecerea de pietoni. "M-am asigurat stânga, dreapta, nu era nimeni"

Foto simbol

[Sursa foto: istockphotos]

"Am fost anunțați că o turista a fost atacată de urs pe traseul Jepii Mici, în apropiere de Valea Spumoasă. O echipă de intervenție a Salvamont Prahova s-a deplasat în zonă și, în urmă cu puțin timp, au coborât în rapel pe firul văii, unde au găsit victima, din păcate decedată. Operațiunea de recuperare este extrem de dificilă, din cauza terenului accidentat și a prezenței în continuare a ursului, care se află la aprox. 10-15 m de salvatorii montani. Turistul care a văzut întregul eveniment și a sunat la 112, a fost preluat de către jandarmii montani și coborât în Bușteni", a scris Salvamont Prahova, pe Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si