O tânără în vârstă de 19 ani a fost răpită de pe stradă, ziua în amiaza mare, chiar de fostul ei iubit, un tânăr de 28 de ani. Totul s-a întâmplat în Reșița, Caraș-Severin.

Adolescenta a reușit să sune la 112 și să le ceară polițiștilor ajutorul. Oamenii legii au localizat-o în localitatea Apadia, unde ar fi fost dusă de bărbat împotriva voinței sale.

Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Citește și: O minoră a fost dată dispărută în județul Timiș. Copila a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Fata a fost răpită de pe stradă, în plină zi

IPJ Caraș-Severin informează că, luni după-amiază, o femeie a apelat la numărul de urgență 112 și a sesizat faptul că a fost răpită, solicitând ajutor, fără a preciza locul în care se află.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Polițiștii au reușit să identifice persoana care a făcut sesizarea, iar, ulterior, au găsit-o în localitatea Apadia, unde ar fi fost dusă de fostul concubin, împotriva voinței sale.

Oamenii legii au stabilit că luni, în timp ce tânăra de 19 ani se afla pe o stradă din Reșița, ar fi fost luată cu forța și urcată într-un autoturism de fostul concubin, un bărbat de 28 de ani.

Citește și: Poliția portugheză redeschide cazul Madeleine McCann, fetița dispărută în anul 2007

Acesta ar fi fost ajutat de o femeie de 31 de ani, care ar fi condus mașina și care, pe parcursul deplasării, ar fi deposedat-o pe victimă de telefonul mobil.

Bărbatul de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de marți a fost prezentat Judecătoriei Reșița, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. Femeia de 31 de ani a fost plasată sub controlul judiciar pentru 60 de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si