Close sidebar
Close sidebar

O tânără de 19 ani din Iași a murit cu puțin timp înainte de nuntă. Mesajul cutremurator postat de iubitul ei. Iată ce i s-a întâmplat

Ștefania, o tânără de 19 ani a fost ucisă de tren. Abia venise în țară și se pregătea de nuntă.În tragicul accident a murit şi unchiul fetei, iar soţia acestuia e în stare critică, la spital.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cumplitul accident a avut loc marți seară în jurul orei 23:00 în comuna Ciurea din județul Iași. Doi soţi şi nepoata lor mergeau pe calea ferată, pe o linia despre care credeau că e dezafectată pentru reparaţii.

Citeste si: Cazile de baie sunt reinventate periodic si sunt din ce in ce mai atractive

Citeste si: VIDEO| Ce spun vecinii despre principalul suspect în cazul uciderii micuței Estera, reținut ieri

Cei trei se îndreptau spre locuința lor și mergeau pe calea ferată. Nu au auzit când se apropia trenul, iar din păcate mecanicul i-a văzut prea târziu și nu a mai avut timp să oprească. Ştefania şi unchiul ei au murit, iar mătuşa fetei a fost transportată la spital în stare gravă.
Mai aveau doar 200 de metri până acasă.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ștefania locuia în Italia și venise în țară de trei săptămâni pentru a se ocupa de actele pentru nuntă.

Citeste si: VIDEO| Ce spun vecinii despre principalul suspect în cazul uciderii micuței Estera, reținut ieri

Citeste si: Tată disperat, cere ajutor după ce ambele fete minore au dispărut de acasă

Iubitul ei, Florin, a postat un mesaj dureros pe o rețea de socialzare: "O să îmi lipseşti, dar o să ne vedem din nou, îngerul meu."

În urma tragicului accident trei copii mai mici de 15 ani au rămas fără tată, iar mama lor se află în stare gravă. O familie întreagă e răpusă de durere.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI