Close sidebar
Close sidebar

O tanara de 19 ani, violata de doi pusti din Arges! Totul s-a intamplat la o petrecere de majorat

O tanara de 19 ani a mers la Politie pentru a depunde plangere impotriva a doi adolescenti, unul de 17 si altul de 18 ani. Ea spune ca cei doi au violat-o la o petrecere de majorat.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Anchetatorii spun ca tanarul de 18 ani a invitat-o pe fata la petrecerea lui de majorat, iar ulterior i-a spus ca vor continua party-ul in casa bunicilor lui. Ajunsi acolo, el si cu prietenul lui, au sechestrat-o pe tanara, au lovit-o si au amenintat-o sa intretina relatii sexuale cu ei.

Fata a depus plangere, dar dupa doua zile. Ea a spus ca s-a temut de cei doi tineri pentru ca amandoi sunt practicanti de box si i-a fost frica pentru viata ei.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

In fata anchetatorilor, baietii si-au recunoscut faptele. Cel de 18 ani a spus ca regreta faptele, iar cel de 17 ca a fost beat si nu si-a dat seama ce face.

Cei doi urmeaza sa fie anchetati pentru faptele lor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI