Totul s-a aflat miercuri noaptea, dupa ora 3:00, cand tanara s-a dus la toaleta si a suferit un avort spontan. A sunat imediat la 112 si a chemat medicii. Ea a marturisit ca era gravida si ca a pierdut sarcina in timp ce era pe toaleta, scrie bzi.ro.

Tanara a ajuns de urgenta la spital. Medicii cred insa ca sarcina era mai mare de 10 saptamani.

Ea mai are un copil de trei ani, cu un barbat din Bucuresti, insa despre tatal copilului avortat nu se stie nimic.

Oamenii din Tibana, care au auzit de acest caz, sunt socati.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă- wowbiz.ro

 "Dar tu ca femeie nu stii ca esti insarcinata? Nu mergi la doctor sa vezi cum merge sarcina? Nu stiu cum se poate intampla asa ceva. Prin zona noastra nu s-a mai pomenit sa nasca vreo femeie in toaleta. Nu pot sa stiu daca este vorba despre un accident sau despre un avort provocat.

Oricum, Doamne fereste!", a spus o sateanca.

"Nu stiu ce s-a intamplat acolo, daca este vorba despre un accident sau nu... Acum stiti cum e... gura lumii vorbeste. Daca ar fi mers la spital si s-ar fi aflat nu era prea bine. Ea nu este casatorita si mai are un copil de vreo 2-3 ani facut cu cineva pe la Bucuresti. Ea stie ce s-a intamplat", a spus un vecin de-al familiei.

Oamenii legii au deschis o ancheta si iau in calcul toate ipotezele. "A fost deschis un dosar penal pentru moarte suspecta. Politistii fac cercetari pentru a stabili intreaga situatie de fapt", au precizat reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie Iasi.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si