Incident șocant la Craiova. O tânără în vârstă de 22 de ani a ajuns la spital după ce, într-o singură zi, a fost bătută de două ori de propriul iubit.

Bătută de două ori într-o zi de iubit

O tânără de 22 de ani a ajuns la spital după ce propriul iubit a bătut-o de două ori într-o zi. Se pare că cei doi iubiți locuiau împreună în Craiova.

Primul conflict ar fi apărut din cauza unor discuții în contradictoriu, moment în care tânărul și-a lovit iubita cu pumnul în umăr.

Citește și: Au mers la școală pentru a rezolva conflictul copiilor, dar au ajuns să se ia la bătaie. Mai mulți părinți și-au aruncat pumni și picioare în instituția de învățământ, iar patru persoane au ajuns la spital

În aceeași zi, la câteva ore distanță, cei doi s-au deplasat cu mașina prin oraș, iar tânărul a lovit-o din nou pe iubita sa.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Un asteroid gigantic se apropie de Pământ cu 31.933 km/h. Ce se va întâmpla marți- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Se pare că în urma loviturilor primite, tânăra a ajuns la spital, necesitând îngrijiri medicale. Autortitățile au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru cinci zile.  

"Din cercetări poliţiştii au stabilit că la data de 4 septembrie, tânărul, în timp ce se afla la domiciliul comun, din Craiova, ar fi lovit-o cu pumnul la nivelul umărului pe concubina sa, o tânără de 22 de ani, din localitate, în urma unor discuţii în contradictoriu purtate cu aceasta.

Ulterior, cei doi s-au fi deplasat cu autoturismul pe raza municipiului, unde a izbucnit un nou conflict, cel în cauză agresând-o din nou pe concubina sa",  se arată în comunicatul transmis de autorități.

Citește și: VIDEO Răfuială în mijlocul străzii! Două clanuri din Timișoara au început un scandal și i-au atacat chiar și pe jandarmii care au venit să intervină

Dunpă incident, tânărul care și-a agresat iubita a ajuns la sediul poliției, unde a fost reținut pentru 24 de ore. Ajuns ulterior în fața instanței, s-a decis reținerea lui pentru o perioadă de 30 de zile.

O anchetă a fost deschisă, iar polițiștii fac cercetări în acest caz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si