În jurul orei 5:30, polițiștii au fost alertați. Ajunși la fața locului au găsit-o pe femeie în colții câinelui. Animalul avea un comportament agresiv, iar unul dintre oamenii legii a fost nevoit să se folosească de echipamentul din dotare și a împușcat câinele.

Victima de 23 de ani a fost transportată la spital, de urgență, unde a primit îngrijiri medicale suplimentare. Între timp, la locul incidentului au apărut și lucrători de ecarisaj de la Unitatea Teritorial Administrativă Mangalia, care au ridicat câinele.

Ce au declarat autoritățile?

La data de 11 septembrie a.c., în jurul orei 5.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie a fost mușcată de un câine. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă. 

Întrucât câinele se afla lângă femeie și avea un comportament agresiv, reprezentând un pericol imediat, unul dintre polițiști a folosit armamentul din dotare. Ulterior, femeia, de 23 de ani, a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Citeste si: Un tânăr din Botoșani a fost împușcat după ce un bărbat a tras cu arma, dintr-un autoturism

La fața locului, s-au prezentat lucrători de ecarisaj din cadrul Unității Teritorial Administrative Mangalia, care au ridicat câinele. Totodată, în apropierea locului faptei, a mai fost identificat un alt câine, din aceeași rasă, fiind tranchilizat și ridicat de lucrătorii de la ecarisaj.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În continuare, polițiști ai Poliției municipiului Mangalia efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt.În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală”.

 

Copil de 3 ani, mușcat de față de câinele familiei

Un copil în vârstă de trei ani din comuna Dodeşti, județul Vaslui, a fost mușcat de câinele familiei, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.Un copil în vârstă de trei ani din comuna Dodeşti, județul Vaslui, a fost mușcat de câinele familiei, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Ambulanța SMURD s-a deplasat luni după-amiază în localitatea Urdești, comuna Dodești, pentru a acorda primul ajutor medical unui copil în vârstă de trei ani care fusese mușcat de câinele familiei.

Copilul ar fi fost lăsat de părinți în grija bunicilor care locuiesc în satul Urdești, din județul Vaslui. Băiatul ar fi rămas nesupravegheat, în curte, timp de câteva minute, cât bunicii lui s-au dus până în grădină.

Citeste si: VIDEO| Trupele ucrainene câștigă teren în fața rușilor

Băiețelul prezenta multiple leziuni în zona facială și a primit primul ajutor din partea echipajului medical. Copilul a fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Ambulanţa SMURD tip B2, cu echipaj de prim-ajutor, s-a deplasat în localitatea Urdeşti, comuna Dodeşti, pentru a acorda îngrijiri medicale unui copil în vârstă de trei ani, muşcat de câinele familiei.

La sosirea echipajului de intervenţie a fost găsit un băieţel care prezenta multiple leziuni în zona facială, rănile fiind produse după ce minorul a fost atacat de câinele familiei. După ce a primit primul ajutor, iar rănile i-au fost dezinfectate şi bandajate, copilul a fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad. În ambulanţă, copilul s-a strâns în braţele unei tinere paramedic voluntar şi nu i-a mai dat acesteia drumul până la spital.”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Citeste si: Un bărbat din Râmnicu Vâlcea a fost atacat de urs


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si