Un accident teribil a avut loc seara trecută în localitatea Baisa, din judeţul Botoşani! Două mașini s-au ciocnit frontal, în urma impactului rezultând un deces. Andra, o tânără de 25 de ani nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.

Filmul tragediei de pe drumul european E58

Totul s-a întâmplat după ce unul dintre șoferi, care conducea un Audi nu ar fi ținut cont de condițiile meteo nefavorabile, și ar fi mers cu viteză pe Drumul Naţional 29.

În scurt timp acesta a pierdut și controlul volantului, chiar într-o curbă la dreapta, moment în care a intrat în Volkswagenul Passat, în care se afla și tânăra care a decedat.

Imediat la fața locului au intervenit mai multe echipaje, respectiv o autospecială de descarcerare, una de stingere cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD. În ciuda manevrelor de resuscitate, tânăra de 25 de ani nu a mai putut fi salvată,așadar medicii au fost nevoiți să contate decesul. Acesta a rămas încarcerată printre fiarele contorsionate ale mașinii.

”Ajunși la fața locului, aceștia au constatat că într-unul dintre autoturisme, pe scaunul din dreapta șoferului, o femeie era încarcerată. Acesta a fost scoasă din mașină de pompieri și predată echipajelor medicale, care au început, imediat, manevrele de resuscitare. Din nefericire, eforturile au fost zadarnice, fiind declarat decesul(...) Pompierii au acționat și pentru înlăturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabilă, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță ”,  a transmis ISU Botoșani.

Andra moartă accident Botoșani

Un șofer de 21 de ani a provocat un accident teribil în Botoșani.

[Sursa foto: Botosani News]

Citește și: Furtuna Isha lovește mai multe țări din Europa! Meteorologii au emis avertizări de cod roșu și portocaliu de vreme rea

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Și soțul femeii a fost grav rănit, la fel și celălalalt șofer în vârstă de 21 de ani. Ei au fost transportați de urgență la spital.

Cine era Andra?

Andra Miriam Buligă Lucescu era o tânără cu vise mari. Ea și soțul ei sunt din Călinești-Bucecea. Cei doi așteptau și un copil, Andra fiind însărcinată în câteva luni. 

Ei au picat nevinovați în acest accident, deoarece soțul tinerei conducea regulamentar, atunci când șoferul de 21 de ani a intrat în ei cu mașina.  Pe pagina de Facebook au apărut numeroase postări de condoleanțe pentru Andra. Cu toții sunt șocați de cele întâmplate.

”Dumnezeu să o odihnească! Păcat de tinerețea ei și durerea celor ce rămân e de nedescris!”, a scris o apropiată.

Andra moartă accident Botoșani

Ea este tânără de 25 de ani care a încetat din viață, seara trecută.

[Sursa foto: Botosani News]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Zi importantă pentru Marcel Șerbuc! Bărbatul care i-a luat viața fetiței concubinei sale va fi adus luni în fața judecătorilor de la Tribunalul București

”Ce nenorocire...Nu pot să cred ca Andra a încetat din viață! Dumnezeu să o odihnească! Condoleanțe familiei!”,

a mai scris cineva.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz și au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si