Tanara de 25 de ani recunoaste ca meseria pe care o are acum este destul de solicitanta, dar spune ca ii face multa placere si din acest motiv nu i se pare greu ce face.

"Deocamdata nu am planuri pe termen lung referitoare la meseria pe care o practic acum, pe care o consider frumoasa si interesanta. Ne convine sa lucram soferi pe acelasi camion din toate punctele de vedere, ne gospodarim mult mai bine, e mai avantajos, castigam mai mult impreuna, pentru ca nu ar merita asa de mult efort daca nu s-ar castiga bine.
Ne place sa formam amandoi o echipa, suntem multumiti, noi vrem sa continuam meseria aceasta in viitor, dar nu putem sti pentru cat timp. E foarte greu si obositor sa fii sofer pe camion, sunt foarte multe nopti nedormite, insa orice lucru care este greu devine mult mai usor daca il faci pentru ca-ti place sau din pasiune
", a declarat Alina, pentru ziarul Unirea.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă- wowbiz.ro

" Timp liber nu prea avem in aceasta meserie, decat in concediu si de sarbatori. Atunci cand nu conducem, ne odihnim, ne plimbam, cand ajungem acasa iesim in oras, mergem la cumparaturi, la piscina si cam atat. Unde lucram noi, timpul este foarte bine calculat, la parinti nu am mai fost de la Craciun", a spus ea, referitor la timpul liber pe care il are.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si