O tânără în vârstă de 26 de ani doin județul Argeș a uitat complet de spiritul Crăciunului și acum riscă să își petreacă sărbătorile după gratii. Ea a furat zeci de mii de euro și zeci de mii de lei dintr-o cutie cu valori a tatălui său. Prejudiciul se ridică la peste 65.000 de euro.

Inițial, cazul a fost prezentat ca având autor necunoscut, însă după ce bărbatul a constatat cine este suspectul în cazul jafului, acesta și-a menținut plângerea.

Cum s-a petrecut totul

Potrivit unor surse judiciare ale news.ro, un bărbat din Argeș a reclamat la Poliție că, după ce a fost în vacanță, atunci când a revenit acasă, a găsit o cutie metalică pe care o păstra ascunsă într-un dormitor, având încuietoarea forțată. Totodată, acesta a constatat că din cutie lipseau sume mari de bani.

Citește și: Ce s-a găsit în portofelul unei femei, pierdut în anii '50: „A fost foarte emoționant! Este ca un portal în timp”

Principalul suspect în acest caz este fiica bărbatului, în vârstă de 26 de ani.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„În urma probatoriului administrat s-a stabilit că o femeie de 26 de ani ar fi sustras dintr-o cutie de valori a tatălui său, sumele de aproximativ 63.000

de euro şi 50.000 de lei”, au menționat reprezentanții IPJ Argeș, potrivit sursei menționate anterior.

Potrivit surselor judiciare, speța a fost inițial deschisă cu un autor necunoscut. Ancheta a dezvăluit faptul că, de fapt, chiar fiica păgubitului este principalul suspect. În plus, aceasta nu ar fi prima dată când bărbatul are probleme cu fiica sa. Acesta a decis să își mențină plângerea.

Citește și: Exclusiv! O familie cu 9 copii, speranță în Ajunul Crăciunului! Mai mulți tineri pasionați de mașini le-au adus alinarea: ”Le este rușine să meargă cu caietele în pungă la școală”

În cursul zilei de sâmbătă, femeia a fost reținută de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, iar în cursul zilei de azi ea a fost prezentată procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Femeia de 26 de ani este acum acuzată pentru comiterea infracțiunii de furt calificat săvârșit între membrii familiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si