Tanara are experienta in functii importante, pentru ca inca de la 27 de ani a ocupat diverse posturi invidiate de multi. La ora actuala, Andreea Lambru este secretar general adjunct al Guvernului.

“Andreea este o „fata de la partid”, fiind pe vremuri vazuta in compania unor lideri importanti ai vechiului PNL. In perioada 2009-2011 a fost sefa de cabinet a lui Radu Stroe, care ocupa pe atunci functia de secretar general al PNL.

In mai 2011, Lambru a fost desemnata secretar general adjunct al PNL. Acum este membru ALDE si protejata liderului ALDE Daniel Chitoiu. In noiembrie 2012 a fost implicata intr-un scandal sexual cu un membru PNL ”, a afirmat jurnalistul Silviu Manastire, conform bugetul.ro.

 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Chiar daca din 2006 lucreaza pentru diverse institutii de stat, declaratia de avere a Andreei Lambru o arata ca pe o tanara fara proprietati sau conturi in banca, singura sa avere fiind o masina cumparata in anul 2007, adica la un an de la prima sa angajare.

 

Andreea Lambru a fost insa in urma cu vreo trei ani protagonista unui incident surprins de camerele de filmat.

Prezenta, alaturi de politicieni de top la o reuniune a tineretului liberal, care se desfasura la Romexpo, Andreea Lambru s-a impiedicat si a cazut chiar in fata lui Victor Ponta si a lui Crin Antonescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si