Close sidebar
Close sidebar

O tanara de 32 de ani ar putea sa fie la conducerea Hidroelectrica! CV-ul Andreei Lambru este plin de functii importante, insa a devenit cunoscuta pentru ca a cazut in fata lui Victor Ponta

Andreea Lambru, o tanara de doar 32 de ani, este una din propunerile ministrului Energiei pentru conducerea celei mai profitabile companii de stat, Hidroelectrica.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tanara are experienta in functii importante, pentru ca inca de la 27 de ani a ocupat diverse posturi invidiate de multi. La ora actuala, Andreea Lambru este secretar general adjunct al Guvernului.

“Andreea este o „fata de la partid”, fiind pe vremuri vazuta in compania unor lideri importanti ai vechiului PNL. In perioada 2009-2011 a fost sefa de cabinet a lui Radu Stroe, care ocupa pe atunci functia de secretar general al PNL. In mai 2011, Lambru a fost desemnata secretar general adjunct al PNL. Acum este membru ALDE si protejata liderului ALDE Daniel Chitoiu. In noiembrie 2012 a fost implicata intr-un scandal sexual cu un membru PNL ”, a afirmat jurnalistul Silviu Manastire, conform bugetul.ro.

 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Chiar daca din 2006 lucreaza pentru diverse institutii de stat, declaratia de avere a Andreei Lambru o arata ca pe o tanara fara proprietati sau conturi in banca, singura sa avere fiind o masina cumparata in anul 2007, adica la un an de la prima sa angajare.

 

Andreea Lambru a fost insa in urma cu vreo trei ani protagonista unui incident surprins de camerele de filmat. Prezenta, alaturi de politicieni de top la o reuniune a tineretului liberal, care se desfasura la Romexpo, Andreea Lambru s-a impiedicat si a cazut chiar in fata lui Victor Ponta si a lui Crin Antonescu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI