O femeie în vârstă de 34 de ani s-a aruncat în gol, în jurul prânzului, de la etajul 9 al unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei.

Citește și: Noi descoperiri șocante în cazul morții doctoriței Marina Gavril! A fost ucisă cu un motiv clar! Criminalul i-a furat mai multe obiecte de valoare

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, incidentul a dus la avarierea unei conducte de gaze.

Un echipaj Distrigaz a intervenit de urgență și a oprit alimentarea cu gaze în zonă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Astăzi, 9 septembrie 2024, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 13 Poliție au fost fost sesizați, prin apel 112, în jurul orei 13.00, de către un bărbat, cu privire la faptul că o persoană s-ar fi precipitat, de la un etaj superior al unui bloc, situat în Sectorul 3", informează DGPMB. 

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, "persoana în cauză fiind o femeie în vârstă de 34 de ani”.

Femeia a lovit în cădere o conductă de gaze

Din cauza avarierii unei conducte de gaze, echipele Distrigaz au intervenit pentru a întrerupe alimentarea și a începe lucrările de reparație.

Echipajele de prim ajutor nu au putut decât să constate decesul tinerei din sectorul 3.

Trupul victimei va fi transportat la Institutul Național de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei.

Investigațiile sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, cu scopul de a stabili circumstanțele exacte ale tragediei.

Din primele date, nu se cunoaște motivul care a determinat-o pe femeie să își pună capăt zilelor. Ea nu ar fi lăsat niciun bilet de adio, dar cercetările continuă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si