Barbatul din fotografie are 41 ani, 1,83 m inaltime, par brunet, ochi verzi, constitutie atletica.

“Florin a plecat sambata de acasa, in jurul orelor 13.30, spunand ca merge sa arate cuiva un teren care il avea la vanzare. Fratele meu a trecut printr-o depresie puternica in luna ianuarie 2016 si a mai disparut de acasa in mai anul trecut.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

L-am gasit insa la scurt timp si l-am convins ca are nevoie de ajutor de specialitate. In august 2016 l-am internat la Spitalul de Psihiatrie din Bacau, fiind sub tratament pana in iunie anul curent cand a refuzat total sa-si mai ia tratamentul sau sa mai mearga la vreun control”, a declarat Simona Dospinescu, sora disparutului, pentru desteptarea.ro.
 

La momentul disparitiei, Florin purta pantaloni/blugi de culoare inchisa,

pulover in dungi orizontale cu diverse culori, geaca neagra cu gluga (din fas), sapca neagra si adidasi negri. Sora lui spune ca are o presimtire sumbra, in conditiile in care fratele ei a lasat acasa telefonul mobil (inchis), codul aferent, actele de identitate, o suma de bani si laptopul cu parola notata pe o hartie.

Tanara spune ca a anuntat autoritatile, dar apeleaza si la ajutorul bacauanilor pentru a-l gasi pe Florin.

Cei care au informatii cu privire la barbatul disparut sunt rugati sa sune familia la numerele de telefon 0754764254/ 0234553657 sau la cea mai apropiata unitate de politie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si