Close sidebar
Close sidebar

O tanara din Bacau isi cauta cu disperare fratele, disparut fara urma

Florin Dospinescu a disparut sambata, 30 septembrie 2017, lasand acasa bani, actele de identitate si telefonul mobil. Barbatul este depresiv si a mai avut o tentativa de suicid.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul din fotografie are 41 ani, 1,83 m inaltime, par brunet, ochi verzi, constitutie atletica.

“Florin a plecat sambata de acasa, in jurul orelor 13.30, spunand ca merge sa arate cuiva un teren care il avea la vanzare. Fratele meu a trecut printr-o depresie puternica in luna ianuarie 2016 si a mai disparut de acasa in mai anul trecut.

L-am gasit insa la scurt timp si l-am convins ca are nevoie de ajutor de specialitate. In august 2016 l-am internat la Spitalul de Psihiatrie din Bacau, fiind sub tratament pana in iunie anul curent cand a refuzat total sa-si mai ia tratamentul sau sa mai mearga la vreun control”, a declarat Simona Dospinescu, sora disparutului, pentru desteptarea.ro.
 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

La momentul disparitiei, Florin purta pantaloni/blugi de culoare inchisa, pulover in dungi orizontale cu diverse culori, geaca neagra cu gluga (din fas), sapca neagra si adidasi negri.

Sora lui spune ca are o presimtire sumbra, in conditiile in care fratele ei a lasat acasa telefonul mobil (inchis), codul aferent, actele de identitate, o suma de bani si laptopul cu parola notata pe o hartie.

Tanara spune ca a anuntat autoritatile, dar apeleaza si la ajutorul bacauanilor pentru a-l gasi pe Florin. Cei care au informatii cu privire la barbatul disparut sunt rugati sa sune familia la numerele de telefon 0754764254/ 0234553657 sau la cea mai apropiata unitate de politie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI