Tanara e masteranda la Managementul afacerilor internationale si spune ca tot ce a invatat in studentie a folosit in afacerea ei.

„Toti anii de studiu mi-au fost utili. Ce am invatat la şcoala pun acum în practica. Cursurile de la facultate mi-au dezvoltat cunoştintele, mi-au dat încredere în mine şi curaj de a sta pe propriile picioare. Mi-am zis: de ce sa nu încerc?“, povesteşte Roxana Aldulescu.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

A investit 5.000 de euro in afacerea cu castraveti ciudati, in gospodaria din Facaieni, in inima Baraganului. Localnicii privesc cu uimire, eu au incredere ca acest fel de castravete e o mina de aur.

„Mereu am vrut sa ne diferentiem prin ceva de restul lumii şi cred ca am reuşit. Este al doilea an în care cultivam castravete amar, o leguma originara din Nepal şi sper sa avem succes. Am ales castravetele amar datorita numeroaselor sale proprietati curative. Am fost intrigata la început de reticenta oamenilor care nu manifestau interes pentru aceasta planta, ci doar pentru tinctura, extract.

Am considerat un plus faptul ca este foarte putin cunoscut pe piata şi faptul ca exista foarte putini producatori în România“, povesteşte Roxana Aldulescu.

Povestea integrala a tinerei pe adevarul.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si