Close sidebar
Close sidebar

O tanara din Cluj a fost pacalita sa plateasca 3.000 de euro pe o interventie la clinica medicului Lucan. "Alti medici mi-au spus ca nu era necesara aceasta operatie"

O tanara de 24 de ani din Cluj sustine ca a fost "tepuita" la clinica privata a medicului Mihai Lucan si ca a fost nevoita sa plateasca 3.000 de euro pentru o interventie de care nu avea nevoie.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Maria Pop a fost dignosticata in 2009 cu sindrom de jonctiune pielo-ureteral si a fost operata chiar in acelasi an la clinica lui Mihai Lucan. Tanara spuns ca doctorul le-a propus doua variante, o metoda minim invaziva si una cu metode clasice chirurgicale, mult mai dureroasa, spunandu-le ca prima varianta este disponibila doar la clinica pe care o detine el pentru ca in alta parte nu ar fi existat aparatul necesar acesti operatii.

"Am fost diagnosticata cu sindrom de jonctiune pielo-ureteral, iar cand am ajuns cu parintii la domnul Lucan, printre primele intrebari pe care le-a pus a fost care este ocupatia lor. Apoi a spus ca operatia va costa 3.000 de euro si a subliniat ca are aparat laparoscopic doar la clinica privata. Si a mai spus ca, daca vreau sa merg la spitalul de stat, ma opereaza cu taietura si ca in acel caz trebuie sa fie taiata o coasta ca sa ajunga la rinichi.

Asa ca, bineinteles, am ales varianta sa platim suma pe care ne-a cerut-o", a afirmat Maria Pop.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Tanara a povestit ca dupa interventie, a fost transportata noaptea, cu ambulanta, la spitalul de Stat si acolo a stat intr-un salon despre care Lucan a spus ca apartine clinicii sale private.

Ea a mai povestit ca interventia la care a fost supusa a fost urmata de o serie de complicatii si ulterior a apelat la alti medici pentru tratament, iar acestia i-au spus ca respectiva interventie chirurgicala nu ar fi fost necesara.

"Mi-a pus un stent pentru cateva saptamani, apoi l-au scos, au spus ca a stat suficient. Iar apoi, la urmatorul control, au zis ca trebuie sa puna stentul inapoi. Si cand l-au scos din nou, un medic de la ecograf mi-a spus mie si mamei ca primul stent a fost scos prea devreme si din cauza asta am ramas cu diagnosticul de sindrom de jonctiune pielo-ureteral, la gradul 1 spre 2, exact ca inainte de operatie.

Si cand mergeam la control, era mereu la fel. In sala erau cate 3-4 medici, era o atmosfera in care nici nu-ti mai venea sa pui intrebari. Alti medici faceau ecografia inainte, el venea doar si se uita peste hartia de la ecograf si ne spunea ca e ok, desi, de fapt nu era in regula. Si am inceput sa fac infectii urinare tot mai des, situatia era tot mai rea. Am decis sa merg si la alti medici, asa ca m-am dus la Targu Mures, unde am fost consultata. Cei de acolo mi-au dat un tratament si mi-au spus ca se poate trai cu diagnosticul acesta fara probleme si ca nici nu era nevoie de operatie", a explicat Maria Pop.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI