Clipe de coșmar au fost pentru o femeie de 24 de ani din județul Dâmbovița după ce fostul său concubin, cu 12 ani mai mare, ar fi sechestrat-o timp de două zile și ar fi agresat-o fizic.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar procurorii cer arestarea preventivă a acestuia.

Citește și: Elevul agresiv din Târgu Mureș a fost eliberat și se întoarce la școală! ”A fost sancționat pe nedrept”. Cadrele didactice, șocate de decizia autorităților, după ce colega lor a ajuns la spital

masina politie

Mașină de poliție

Sechestrată și agresată fizic de fostul concubin timp de două zile

Polițiștii din județul Dâmbovița au fost informați cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 24 de ani, a fost sechestrată timp de două zile și agresată de fostul concubin.

Scenele de teroare s-au petrecut în zilele de 9 și 10 martie.

„La data de 12 martie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni, un bărbat de 36 de ani, din I.L. Caragiale, a fost reținut pentru 24 de ore. Din investigațiile efectuate a reieșit că, în zilele de 9 și 10 martie a.c., o femeie de 24 de ani, din Moreni, ar fi fost ținută împotriva voinței la domiciliul fostului concubin, în localitatea I.L.

Caragiale, unde ar fi fost agresată fizic”, a transmis IPJ Dâmbovița.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Cine este Ramona Chiriac, "femeia independentă" care va deschide lista PSD-PNL la alegerile europarlamentare

catuse

Bărbat încătușat

[Sursa foto: Freepik]

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar, ulterior, va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub coordonarea procurorului de caz, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și violență în familie.

Femeie din Capitală, atacată de fostul concubin

Un alt scenariu asemănător s-a petrecut în Capitală.

O femeie de 50 de ani a fost agresată pe stradă de fostul concubin. De frică, femeia s-a baricadat în mașină, însă individul a continuat scandalul. S-a urcat pe capota autoturismului și a început să lovească parbrizul cu picioarele.

În timpul accesului de furie, bărbatul i-ar fi adresat injurii și ar fi amenințat-o cu moartea pe fosta concubină.

Comportamentul individului ar fi survenit în urma despărțirii sale de femeie.

Potrivit informațiilor, femeia ar fi fost urmărită mai mult timp și sunată constant de bărbat.

Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si