Close sidebar
Close sidebar

O tanara din Iasi a fost accidentata grav chiar langa facultatea la care invata. Victima are nevoie urgenta de sange

O studenta de la Facultatea de Farmacie a Universitatii de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa” din Iasi (UMF) a fost la un pas de a fi strivita chiar in apropierea Universitatii.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cerasela, in varsta de 22 de ani, a fost acrosata de o masina in timp ce se afla pe trotuar, in drum spre facultate. Incidentul rutier a avut loc luni, 11 decembrie, pe Bulevardul Independentei din Iasi, potrivit Adevarul.

Doua autoturisme s-au ciocnit intr-o intersectie din fata universitatii, iar unul dintre ele a parasit carosabilul si a patruns pe trotuar ranind grav un pieton. Tanara accidentata a fost prinsa intre autoturism si zidul unei cladiri care apartine Spitalului „Sfantul Spiridon” din Iasi, mai precizeaza sursa citata.

„Din primele cercetari efectuate la fata locului a rezultat faptul ca intre doua autovehicule a existat o coliziune, ulterior unul dintre acestea fiind proiectat pe trotuar, unde a acrosat o femeie care a fost ranita avand nevoie de ingrijiri medicale. Politistii continua cercetarile pentru stabilirea intregii situatii de fapt”, a aratat Anca Vijiac, purtator de cuvant al IPJ Iasi.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Tanara a ajuns la spital in stare grava, suferind o fractura de bazin, fractura de gamba stanga si trauma abdominala. In cazul sau, medicii au facut apel pentru donare de sange.

„Pacienta, victima a unui accident rutier, a ajuns in UPU cu multiple traumatisme. A necesitat transfuzii semnificative de sange pentru ca a pierdut sange in urma traumelor. Centrul de Transfuzii a asigurat necesarul, dar facem apel catre ieseni sa mearga sa doneze in continuare pentru ca sangele inseamna pentru astfel de cazuri sansa la salvare. Starea pacientei se mentine grava, cu risc de complicatii”, a aratat profesorul Diana Cimpoesu, medic-sef UPU-SMURD, potrivit Adevarul.

Sursa foto: Adevarul
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI