Incidentul s-a petrecut miercuri seară la o benzinărie din centrul Iaşiului. În benzinărie se formase coadă din cauza fricii șoferilor că prețul carburantului va crește la 11 lei pe litru. Tânăra nu ar fi respectat rândul, fiind lovită de un alt client care aştepta să-şi alimenteze maşina.

Tânăra a avut nevoie de îngrijiri medicale

Femeia a fost transportată la spitalul din municipalitate cu un traumatism cranio-cerebral.

Citeste si: Prețul petrolului a scăzut puternic în ultima zi. Care este motivul

"A fost un apel la 112 că la o benzinărie de pe strada Sfântul Andrei a avut loc o agresiune fizică asupra unei persoane de sex feminin de 22 ani. Ea a suferit un traumatism cranio-cerebral fără pierderea cunoştinţei. A fost dirijată la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi”, a declarat medicul-şef UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu.

Cozi imense pentru alimentarea din benzinării

În cursul serii de miercuri s-au format cozi de sute de metri la majoritatea benzinăriilor din municipiul Iaşi și din țară, pe fondul informaţiilor privind scumpirea carburanţilor. Unii şoferi au venit cu canistre şi bidoane, astfel că timpul de aşteptare în benzinării a crescut simţitor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Afaceristul Ștefan Mandachi a rămas fără benzină în timp ce mergea să ajute niște refugiația veniți din Ucraina

Totul a pornit de la o fotografie de pe internet și un zvon cum că de la miezul nopţii, în seara de miercuri, preţul carburanţilor ar atinge pragul de 10-11 lei pe litru, iar în curând doar armata va putea alimenta.

Citeste si: Isterie la benzinării

Din cauza panicii și a numărului mare de oameni care se înghesuiau în benzinării, prețul combustibilului chiar a ajuns să fie crescut de unele benzinării.

Prețul combustibilului azi

Motorina și benzina se comercializează azi cu preţuri cuprinse între 7,43 şi 9,59 lei.

Citeste si: Ce prețuri au motorina și benzina azi în România, după panica de ieri

Prețurile la motorină și benzină de azi sunt cu doar 40-50 de bani în medie mai mari decât cele de ieri, nicidecum nu au depășit pragul de 10 lei per litru, cum s-au temut șoferii români. O altă veste bună a venit azi: prețul petrolului a scăzut cu circa 17%, ca urmare a unor suplimentări de producție în Emiratele Arabe Unite și Irak. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si