Close sidebar
Close sidebar

O tânără din Italia s-a stins din viață de ziua ei de naștere, chiar sub ochii iubitului. Tânărul a murit la spital în urma accidentului dramatic cu motocicleta

Povestea cu final tragic a unui cuplu de îndrăgostiți din Italia. Au fost unul lângă celălalt până la moarte. O tânără s-a stins din viață chiar de ziua ei, când împlinea 22 de ani, sub ochii neputincioși ai iubitului. Și tânărul a decedat la spital, la doar câteva ore după un accident de motocicletă.

Alexandra Costea,

O tânără din Italia s-a stins din viață de ziua ei de naștere, chiar sub ochii iubitului. Tânărul a murit la spital în urma accidentului dramatic cu motocicleta


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cuplul se afla pe motocicletă, atunci când au fost implicați într-un accident cu un SUV condus de o femeie. Marika s-a stins din viață pe loc, chiar de ziua ei. Pierpaolo, grav rănit, a luptat să o țină de mână cu ultimele puteri: „Iubire, nuuu, te rog dă-mi mâna", notează 41esimoparallelo.

Citește și: Mama tinerei cu cetățenie germană care ar fi fost ucisă la festivalul din Israel este sigură că fiica ei este în viață: „Este într-un spital din Gaza!”

Din păcate, Marika nu a mai putut să-i răspundă. Câteva ore mai târziu, tânărul în vârstă de 26 de ani s-a stins din viață la spital.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Trei comunități, devastate de suferință, din Battipaglia, Montecorvino Rovella și Bellizzi, se pregătesc acum să-și ia un adio trist de la Marika Capacchione și Pierpaolo De Martino, cei doi tineri care și-au pierdut viața la Bellizzi.

Cei doi tineri au fost împreună până la moarte 

Accidentul tragic în care cei doi italieni și-au pierdut viața s-a produs chiar de ziua tinerei, în jurul orei 11 dimineața, pe via delle Industrie din Bellizzi. Potrivit primelor informații, scuterul pe care cei doi tineri se aflau s-a ciocnit cu un SUV. În urma impactului, Marika și Pierpaolo au fost aruncați din vehicul, în timp ce scuterul a continuat cursa și a intrat în coliziune cu o altă mașină.

Citește și: El este cel mai greu bărbat din UK. Jason cântărește aproape 300 de kg. „Adorm plângând în fiecare noapte”

Echipajele de paramedici s-au deplasat la locul accidentului, dar nu au putut face nimic pentru a o salva pe Marika. Pierpaolo De Martino a fost transportat de urgență la spitalul San Giovanni di Dio e Ruggi d'Aragona din Salerno, însă din nefericire, a decedat mai târziu, în cursul după-amiezii.

Autoritățile investighează în continuare circumstanțele accidentului și posibilele responsabilități. Conducătoarea SUV-ului este acum sub anchetă. Familiile celor doi tineri se pregătesc acum pentru o înmormântare comună.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI