Totul a pornit de la faptul ca tanara si-a invitat la petrecere actualul, dar si fostii iubiti si, cum era de asteptat, lucrurile nu aveau cum sa se termine bine. Dupa ce au consumat cateva pahare de tarie, unul dintre tinerii a inceput scandalul. "Eu am fost cu fata asta trei ani. Eu am plecat putin peste hotare, sa ma distrez si ea, ea are prieten acum", a spus nervos agresorul.

Scandalul nu s-a oprit aici, la conflictul dintre fostul si actualul iubit al fetei pentru ca un al tanar din gasca lor si-a adus si el aminte ca a avut o relatie cu tanara si nu a suportat ca acum sa o vada langa altul. "A fost prietena lui (n.r a agresorului), apoi a mea", a spus acesta in fata politistilor.

Tinerii scandalagii au fost dusi la Inspectoratul de Politie din sectorul Rascani. Aici, unul dintre tineri a incercat sa agreseze un politist.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă- wowbiz.ro

Tanara si-a gasit cu greu cuvintele si nu a reusit sa explice de la ce s-au incaierat cei trei.

"De la nimica toata. Nimeni nu a inteles de la ce s-au luat la cearta. Pur si simplu au iesit din club si l-au lovit cu pumnul pe iubitul meu.", a marturisit aceasta.

Victima, iubitul tinerei, a dat si el declaratii in fata organelor legii. "Unul dintre ei mi-a propus sa beau. Eu le-am spus ca nu consum alcool, timp in care celalalt m-a lovit si m-a injurat", a spus victima.

Pentru ce au facut, tinerii agresori risca sa se aleaga cu amenzi din partea politistilor. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si