Luni, în jurul orei 18:30, polițiștii Secției de Poliție Urbană Sibiu au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva fetei. Aceasta și-ar fi agresat fizic fratele și tatăl.

Citeste si: Un bărbat a fost la un pas de moarte, după ce a fost înjunghiat de un măcelar

Violențele atât în familie, cât și între prieteni, nu contenesc să apară. Este și cazul a doi bărbați, rude mai îndepărtate.

Unul dintre ei a fost înjunghiat de un măcelar, pe fondul consumului de alcool.

"Mi-am luat o bere, a venit din senin şi mi-a dat cu cuţiţul.", spune victima.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Eram acasă, m-a sunat o vecină, că fratele meu e la spital, grav, că l-a înjunghiat un coleg, prieten. Şi când am fost la  spital  mi-a spus că e tentativă de omor şi e în sala de operaţii.",  adaugă fratele victimei.

Citeste si:  Trei bărbați din Timișoara s-au luat la bătaie, iar unul dintre ei a intervenit cu o bâtă

"A suferit o agresiune prin înjunghiere, la nivelul abdomenlui, în hipocondrul stâng, profundă, care a provocat hemoragie internă deosebită.",  mai spune Dr. Elena Firoiu, purtător de cuvânt SJU Târgovişte.

Un bărbat din Galați i-a dat în cap cu o țeavă iubitei din cauză că nu i-a plăcut mâncarea

Caz halucinant în Galați. O femeie a scăpat ca prin minune, după ce concubinul i-a dat cu țeava în cap pentru că mâncarea nu avea gust bun. 

Citeste si:   Un bărbat a distrus o scară de bloc din Timișoara. Fosta sa iubită ar fi locuit acolo

„În fapt, s-a reţinut că inculpatul, condamnat anterior pentru săvârşirea unei tentative la infracţiunea de omor asupra unui membru de familie, în seara zilei de 03.11.2022, pe fondul consumului exagerat de   băuturi alcoolice, nemulţumit de mâncarea pregătită de concubina sa, i-a aplicat acesteia, iniţial, două-trei lovituri cu palma peste faţă, după care, cu o bară metalică, i-a aplicat o lovitură în zona capului, provocându-i o plagă contuză epicraniană, cu bandă echimotică, bandă   excoriată şi excoriaţii liniare, pentru a căror vindecare au fost necesare șapte-opt zile de îngrijiri medicale”, a anunţat Parchetul Curţii de Apel Galaţi.

Citeste si: Un român stabilit în Anglia a dat două lire pe un apartament de lux: „Sincer nu pot să cred...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si