Tânăra în vârstă de 23 de ani tocmai ce ajunsese acasă din Belgia. Și-a ucis tatăl folosindu-se de trei cuțite, iar un detaliu ciudat descoperit de anchetatori este faptul că bărbatul nu s-a apărat deloc în fața atacului.
După oribila crimă, fata a fost eca care a sunat la 112 să-și mărturisească fapta.

Citeste si: Florin Rusu, concurent în sezonul 2 Puterea Dragostei, relație cu Roxana Prințesa Ardealului

Citeste si: Jocurile de noroc i-au luat mințile. Un tânăr a făcut ravagii într-un cazino

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: HARTA. Autoritățile sunt în alertă. Ciclonul mediteranean aduce ploi și furtuni. Sudul României este vizat în mod special- wowbiz.ro

"Tânăra de 23 de ani și-a înjunghiat tatăl de mai multe ori. El nu dormea în momentul atacului, de asta trebuie să stabilim exact de ce nu s-a putut apăra. Este posibil să fi fost sub influența alcoolului. Fata a recunoscut că ea este autoarea. Și-a înjunghiat tatăl cu trei cuțite, iar loviturile au fost puternice", a precizat prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, conform sursei citate.

Citeste si: Doi români au murit într-un accident în Bulgaria: Familia se întorcea din vacanţă

Citeste si: Carmen Dan, prima reacție după ce a demisionat de la Ministerul Afacerilor Interne: "Se pare că PSD a cedat în faţa preşedintelui Klaus Iohannis"

Tânăra ar fi fost prostituată în Blegia și era consumatoare de droguri. Ea le-a spus anchetatorilor că și-a ucis tatăl din răzbunare că a violat-o în trecut.


Momentan tânăra a fost internată la psihiatrie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si