In imaginele surprinse de camerele de supraveghere amplasate intr-un magazin din Targu Jiu se poate observa cum o femeie  cu mai multe sacose in maini se apropie de tejghea. Vrea sa cumpere ceva, isi lasa sacosele jos si scoate portofelul. Femeia ii cere la un moment dat ceva  vanzatoarei si uita portofelul  pe tejghea.

Apoi isi ia sacosele si pleaca din magazin, fara sa-si dea seama ca ii lipseste cel mai important lucru din buzunar.

Dupa cateva minute, in imaginile de pe camerele de supravheghere apare o tanara .Aceasta trece prin fata tejghelei si observa portofelul. Se uita in stanga si-n dreapta ca sa se asigure ca nu o vede nimeni, pune mana pe  portofel, apoi il strecoara in geanta  si pleaca.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Intre timp, imaginile au ajuns la politisti iar pagubita sustine ca avea in portofel 1100 de lei.Oamenii legii o cauta,acum,  pe individa care si-a insusit un bun care nu-i apartinea.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si