Close sidebar
Close sidebar

O tanara din Valcea a fost retinuta dupa ce si-ar fi injunghiat iubitul cu un briceag

O tanara de 17 ani din Ramnicu Valcea a fost retinuta pentru 24 de ore, dupa ce si-ar fi injunghiat iubitul cu un briceag, in urma unui conflict. Barbatul, in varsta de 20 de ani, se afla in spital.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Politiei Judetene Valcea, in noaptea de 19 septembrie, la Ramnicu Valcea a avut loc un conflict intre doua persoane, soldat cu o victima, un barbat de 21 de ani, ranit grav.

Mai exact, intre tanar si concubina lui de 17 ani a izbucnit un conflict, cei doi aflandu-se in locuinta victimei. La un moment dat, fata ar fi scos un briceag si l-ar fi injunghiat pe tanar, acesta fiind dus la spital.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Politistii din cadrul Politiei municipiului Ramnicu Valcea, Serviciul de Investigatii Criminale si Serviciului Criminalistic, sub coordonarea parchetului, au inceput investigatiile, fata fiind retinuta pentru 24 de ore.

Cauza va fi preluata de Parchetul de pe langa Tribunalul Valcea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI