Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| O tânără a vrut să-i dea foc mătușii sale. Ea a vrut să se răzbune pentru că femeia i-a blestemat copilul

O tânără, din Botoșani, a vrut să-și incendieze mătușa. Ea era supărată pentru că femeia i-a blestemat copilul pe Facebook.

Georgiana Balaban,

Caz șocant în Botoșani. [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O tânără a vrut să se răzbune pe mătușa ei și să-i dea foc. A vrut să-și ardă mătușa, dar și pe fiicele femeii. Se pare că mătușa i-ar fi blestemat copilul pe Facebook.

Citeste si: Intervenție la limită în București. Un apartament a luat foc

Fata, de 21 de ani, a dat foc casei în care locuia mătușa cu fiicele. A recurs la acest gest imediat după ce s-a certat cu ea pe o rețea de socializare. Femeia i-ar fi blestemat copilul, iar tânăra a vrut să se răzbune încercând s-o ardă de vie.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Gestul uimitor al unei mame: și-a aruncat copilul de pe o clădire în flăcări pentru a îl salva

I-a dat foc mătușii în semn de răzbunare

În tot acest plan, a ajutat-o și iubitul ei, de 26 de ani.

În noaptea de 22 spre 23 iulie, cei doi au cumpărat doi litri de benzină de la o benzinărie din Botoșani și s-au dus la apartamentul mătușii. Fără să țină cont că în interior se aflau și cele două fete, cei doi au dat foc. Femeia s-a trezit din cauza fumului gros și și-a salvat fetele.

Citeste si: VIDEO| O mașină a ars precum o torță în centrul orașului. Pompierii au intervenit de urgență

O tânără i-a dat foc mătușii sale. [Sursa foto: PixaBay]

Pompierii au ajuns la fața locului, dar flăcările deja distruseseră întregul apartament.

Se pare că totul a pornit de la un blestem. După incendiu, femeia a filmat apartamentul şi a explicat ce s-a întâmplat, apoi a publicat filmarea pe rețelele de socializare.

Citeste si: Cele patru femei care au murit în accidentul de la Bacău nu au avut nicio șansă. Microbuzul a intrat pe contrasens fără să se asigure, provocând o adevărată tragedie

„Uitaţi ce au făcut! Tot a ars. Aici trebuia să mor eu. A aruncat cu benzină ca să ne omoare. Uitaţi, uitaţi. Toată casa a ars. A dat foc la casă, geamuri sparte. Au venit să ne omoare, să ne dea foc la casă", afirmă femeia în clipul video.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI