Tânăra din Satu Mare se afla ca pasager în una dintre autovehicule, în timp ce prietenul ei se afla la volan. În momentul accidentului, șoferul a reușit să iasă din mașină, în timp ce ea a rămas blocată înăuntru. Autoturismul a pierdut controlul și a suferit o impact puternic cu un copac.

Citește și: Ziua 2 de război în Israel. Reacția premierului israelian după bombardamentele teroriste: „Începe un război lung şi dificil”

Tragedia a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 20:15, pe DN19, în proximitatea localității Dorolț, la intrarea dinspre Satu Mare, conform informațiilor furnizate de ISU Satu Mare. La locul incidentului au fost trimise multiple echipe de pompieri, însoțite de trei ambulanțe.

Tânăra în vârstă de 19 ani se afla pe scaunul din dreapta

Din datele preliminare, se pare că trei persoane au rămas captive în vehiculele implicate. Două dintre mașini au sfârșit în șanțul de pe marginea drumului, iar totalul implicaților în accident este de trei autoturisme.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Alertă de călătorie pentru Israel: MAE le cere românilor care vor să plece în Israel să își reprogrameze călătoria, în urma atacurilor/ Recomandările Ambasadei Israelului în România

Circulația rutieră în zonă a fost temporar blocată în ambele direcții. Aceasta se referă la DN19, sectorul care conectează municipiul Satu Mare cu vama Petea, în apropierea intrării în Dorolț. Autoritățile estimează că traficul va fi perturbat cel puțin pentru o oră.

Evenimentul a generat cinci victime, dintre care trei urmează să fie transportate la o unitate medicală cu răni ușoare, iar una dintre persoane a refuzat transportul medical. În plus, echipa medicală se luptă să salveze viața unei tinere, efectuând manevre de resuscitare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si