Close sidebar
Close sidebar

O tânără influenceriţă s-a stins din viață la doar 30 de ani, pe patul de spital. „Patri, o mică bucată din tine a rămas în noi toți”

Patricia Rite, o influenceriță spaniolă în vârstă de 30 de ani a pierdut bătălia cu cancerul de piele, boală pe care a încercat să o conștientizeze pe rețelele de socializare prin împărtășirea experiențelor sale pe TikTok și Instagram. 

Alexandra Costea,

O tânără influenceriţă s-a stins din viață la doar 30 de ani, pe patul de spital. „Patri, o mică bucată din tine a rămas în noi toți”

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Patricia, originară din Huelva, Spania, se concentra pe postarea de conținut legat de modă, haine și machiaj pe rețelele de socializare, dar și-a folosit platformele pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la cancerul de piele după ce a fost diagnosticată acum patru ani. Ea și-a documentat lupta împotriva bolii și ultimele luni din viață pentru fanii ei de pe TikTok și Instagram.

Citește și: Ea este românca care participă la Miss World Spania: „Reprezint provincia care m-a văzut crescând“

În acea perioadă, Patricia Rite a explicat că diagnosticul ei a fost stabilit la scurt timp după ce a observat o aluniță ciudată. În urma luptei cu boala, familia ei a anunțat că a pierdut lupta și a trecut în neființă la data de 16 aprilie: „Patricia ne-a părăsit.

Mama ei și rudele ei cer respect în aceste vremuri grele. Mulţumim tuturor oamenilor care, într-un fel sau altul, i-au oferit sprijin și dragoste în acest timp, direct sau indirect”. 

Patricia se lupta cu cancerul de 4 ani

Conform ultimei sale postări de pe Instagram, Patricia Rite a fost activă pe platformă până la data de 5 aprilie: „Săptămână plină, urma să fiu tratată marți, dar în sfârșit am fost internată la spital și tratată vineri.

De atunci, vărsături, corp dureros. Nu mă puteam mișca din baie și mă simțeam groaznic. Astăzi, mă simt puțin mai puternică. De ieri nu am mai vărsat şi am început să mănânc, ceea ce nu am mai făcut de vineri”.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Shakira şi Pique au hotărât cu cine râmân cei doi copii ai lor. Cât timp vor petrece Milan şi Sasha cu fiecare părinte

Un urmăritor al tinerei a comentat: „O îmbrățișare uriașă pentru întreaga familie, îmi pare atât de rău, din suflet”.

Altcineva a scris: „Nu-mi vine să cred. Viața este super nedreaptă, Patri. Zboară sus, de când te-am cunoscut, m-ai inspirat. O îmbrățișare imensă pentru mama, familia și prietenii ei”. Un altul a adăugat: „Patri, o mică bucată din tine a rămas în noi toți, cei care te-am urmărit și te-am avut ca parte a familiei noastre”.

Citește și: O rusoaică a pozat nud lângă un copac sacru din Bali. Ce a pățit la 5 zile după arestare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI