Close sidebar
Close sidebar

O tanara mamica din Cluj sustine ca ar fi fost agresata sexual de catre medicul pediatru. Politia a deschis dosar penal

O tanara mamica a depus o plangere impotriva unui medic de la o clinica de pediatrie din Cluj-Napoca, reclamand ca acesta i-a spus sa se dezbrace si a incercat sa o pipaie.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Politia a deschis dosar penal, dupa ce femeia a sustinut ca pediatrul la care a fost impreuna cu fiul sau a incercat sa o violeze. 

"A fost depusa o plangere la Politia Cluj-Napoca privind savarsirea infractiunii de agresiune sexuala, fapta ce vizeaza un cadru medical din municipiu. S-a deschis un dosar penal si se efectueaza cercetari pentru stabilirea exacta a starii de fapt si pentru luarea masurilor legale. Medicul respectiv urmeaza sa fie audiat de politisti. Pedeapsa pentru agresiune sexuala este inchisoare de la 2 la 7 ani si interzicerea exercitarii unor drepturi", a declarat pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Carmen Pompas.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Purtatorul de cuvant al Spitalulului Clinic de Urgenta pentru Copii Cluj-Napoca, Daniela Dreghiciu ca institutia pe care o reprezinta nu a declansat nicio ancheta deoarece plangerea nu se refera la actul medical.

"Nu s-a depus la nivelul spitalului o plangere vizand actul medical in sine, iar tot ceea ce tine de partea de implicare a Politiei este o ancheta a dansilor.

Nu este o problema medicala, ori noi ne ocupam de partea medicala. Ceea ce este prioritar pentru noi este actul medical. Politia se ocupa, noi, ca medici, nu avem cum sa facem o ancheta, nu este domeniul nostru, vom avea, la final, o decizie a politiei", a spus Dreghiciu.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI