Scenele șocante au fost surprinse de o vecină, după ce apartamentul din sectorul 3 al Capitalei, în care tinerii petreceau, a fost curpins de flăcări. Prietenii pe care tânăra de 16 ani i-a invitat la petrecere au reușit să fugă din casă imediat ce incendiul a izbucnit, însă, ea a fost încolțită de flăcări. 

Citește și: Cine este bărbatul care a provocat un incendiu la un spital din Cluj-Napoca. Motivul halucinant pentru care a produs un dezastru

Adolescenta s-a închis în balcon, în timp ce vecinii priveau neputincioși cum aproape o cuprind flăcările. În cele din urmă, fata a reușit să scape. A sărit din balconul de la etajul 8 și a ajuns în balconul vecinilor de la etajul 7. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Focul a ars minute bune până când pompierii au reușit să intervină, însă, salvatorii au fost șocați când au descoperit că un adevărat foc de tabără fusese făcut în dormitor. 

Citește și: Un incendiu puternic a avut loc în Satu Mare! Mai multe anexe ale unei case au izbucnit în flăcări

Adolescenta a strâns pozele cu ea, le-a pus pe pat și le-a dat foc

Adolescenta de 16 ani și-ar fi chemat doi prieteni la ea să petreacă în timp ce mama ei era plecată. După ce ar fi consumat cantități considerabile de alcool, minorii și-ar fi adus aminte de un conflict pe care tânăra l-a avut cu un coleg. Într-un acces de furie și amețită de aburii alcoolului, adolescenta a strâns toate pozele cu ea și acel coleg, le-a pus pe pat și a aruncat benzină pe ele. 

Potrivit vecinilor, nu este prima dată când tânăra dă petreceri zgomotoase în apartament, la care se consumă cantități mari de alcool. În mai multe imagini, tânăra dansează cu sticle de alcool în mână, face dansuri provocatoare și se pozează cu țigări în mână. 

Inspectorii de la protecția copilului au încercat să o găsească pe mama minorei acasă. Un dosar penal pentru distrugere a fost deschis în acest caz. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si