Agent Andrada Voicu a fost grav rănită în timpul unei misiuni (dispariţia unui copil de 3 ani), în timp ce se afla cu girofarul în funcţiune într-o maşină Dacia SuperNova extrem de veche a instituţiei, care a fost lovită de o altă maşină, în trafic. 

Citeste si: Un poliţist din Prahova, aflat în concediu pe litoral, a salvat un tânăr de la inec

”Maşinile morţii. Cu astfel de autoturisme sunt trimişi poliţiştii la evenimente. Neinscripţionate, cu semnale neomologate. În timp ce pe pagina oficială a Poliţiei Române se postează zilnic fotografii cu domnişoare cu zâmbete mişto, cu autoturisme noi şi sclipitoare, noi ne pierdem dinţii, picioarele, vieţile... Cui îi pasă că stăm internaţi la ATI cu fracturi deschise, cu dureri sfâşietoare, hemoragii cerebrale, rugându-ne pentru viaţa noastră? Cui îi pasă că tata a murit după ce a auzit de accidentul meu?”, scrie tânăra.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Citeste si: Primar din Vrancea, condamnat pentru conflict de interese în formă continuată

Deşi pe pagina agentei aprecierile curgeau „gârlă“ la această postare, multe persoane postând comentarii relevante despre situaţia jalnică a Poliţiei, nimeni din conducerea IPJ Iaşi nu a vrut să facă vreun comentariu. „Analizăm“, ne-a transmis purtătorul de cuvânt.

Sursa: ziaruldeiasi.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si