Polițiștii militari din Compania Termoli (CB) au reținut o tânără româncă în vârstă de 18 ani, cu domiciliul în Foggia, care era deja cunoscută de autorități din cauza unor fapte penale anterioare, inclusiv acuzații pentru tâlhărie și vătămare corporală.

Citește și: Povestea unei îngrijitoare care a ajuns patroană de pensiune în Maldive. Femeia de 51 de ani se bucură de un adevărat succes. „Sunt fericită cu 800 euro pe lună”

Având în vedere antecedentele tinerei în vârstă de 18 ani, forțele de ordine au devenit extrem de suspicioase în momentul în care au observat-o ieșind în grabă pe stradă. Cabinierii au hotărât să o oprească și au solicitat intervenția mai multor echipaje, deoarece știau că aceasta putea fi violentă și se putea manifesta cu rezistență.

Românca în vârstă de 18 ani a pus pe jar autoritățile italiene

În urma investigațiilor efectuate rapid de militari, s-a descoperit că, nu cu mult timp înainte, tânăra se apropiase de un bărbat italian în vârstă de 52 de ani sub pretextul unui subiect banal, iar mai apoi i-a smuls lanțul de aur de la gât. În timpul incidentului, românca a devenit agresivă atunci când bărbatul a opus rezistență. Hoața i-a rupt cămașa și, din fericire, i-a cauzat doar răni corporale minore italianului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Grevele de călătorie în Europa în luna august. Când, unde și la ce perturbări să vă așteptați

Românca în vârstă de 18 ani, suspectată de furtul bunurilor în valoare de aproximativ 500 de euro, a fost prompt identificată și bunurile au fost recuperate și returnate proprietarului.

După supunerea formalităților necesare, ea a fost dusă la închisoarea din Chieti, unde va rămâne la dispoziția procurorului din Larino. În timpul audierii ulterioare, judecătorul de cercetare preliminară a validat solicitarea procurorului de arestare preventivă a tânărului.

Citește și: Tânăra Lauren Wasser și-a pierdut ambele picioare la doar 24 de ani. Cum arată modelul acum: „Picioarele mele erau în flăcări, era ca și cum cineva îmi dădea foc la picior”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si