Tânăra și-ar fi incendiat apartamentul, după ce a făcut focul în mijlocul camerei. Vecinii spun că aceasta ar avea probleme psihice și că nu ar fi prima dată când dă foc lucrurilor din apartament.

Citește și: Incendiu în Slobozia: au ars 3.000 de metri pătraţi de păpuriş dintr-o baltă secată

În interior se aflau și mai multe pisici, care au ieșit pe geam în încercarea de a se salva. Focul a fost stins de către pompierii sosiți la fața locului, iar femeia a fost transportată la spital.

Pe numele acesteia a fost deschis un dosar penal pentru distrugere.

Citește și: Un copil de 13 ani a fost rănit în urma unei explozii provocate de folosirea benzinei într-o sobă

Un copil de 13 ani a fost rănit în urma unei explozii provocate de folosirea benzinei într-o sobă

Totul s-a petrecut în comuna I.L. Caragiale din județul Dâmbovița. Copilul a fost transportat la spital, după ce a fost rănit de o explozie. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Primele date de la faţa locului arată că o explozie urmată de un  incendiu  a avut loc într-o casă, după ce o persoană a încercat să aţâţe focul făcut cu lemne, folosind benzină.

Citește și: Incendiu la o hală cu utilaje agricole, după ce un recipient cu substanțe inflamabile a explodat

„În urma evenimentului, un minor de 13 ani a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare, fiind preluat de ambulanţa Serviciului de Ambulanţă şi a fost transportat la spital.

Nu au fost înregistrate alte victime.

Pagubele sunt limitate la interiorul încăperii şi elementele de tâmplărie”, a transmis  ISU Dâmboviţa.

Citește și:  Sibiu: Un accident a avut loc pe DN14. În urma incidentului, trei persoane, între care un copil, au fost transportate la spital


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si