Close sidebar
Close sidebar

O tânără și-a incendiat apartamentul, după ce a făcut focul în mijlocul sufrageriei

Panică, seara trecută, într-un bloc de pe strada Baba Novac din Constanța. O tânără și-a incendiat apartamentul, după ce a făcut focul în mijlocul camerei.

Diana Puiu,

O tânără și-a incendiat apartamentul, după ce a făcut focul în mijlocul sufrageriei

[Sursa foto: realitatea.net]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tânăra și-ar fi incendiat apartamentul, după ce a făcut focul în mijlocul camerei. Vecinii spun că aceasta ar avea probleme psihice și că nu ar fi prima dată când dă foc lucrurilor din apartament.

Citește și: Incendiu în Slobozia: au ars 3.000 de metri pătraţi de păpuriş dintr-o baltă secată

În interior se aflau și mai multe pisici, care au ieșit pe geam în încercarea de a se salva. Focul a fost stins de către pompierii sosiți la fața locului, iar femeia a fost transportată la spital. Pe numele acesteia a fost deschis un dosar penal pentru distrugere.

Citește și: Un copil de 13 ani a fost rănit în urma unei explozii provocate de folosirea benzinei într-o sobă

Un copil de 13 ani a fost rănit în urma unei explozii provocate de folosirea benzinei într-o sobă

Totul s-a petrecut în comuna I.L. Caragiale din județul Dâmbovița. Copilul a fost transportat la spital, după ce a fost rănit de o explozie. 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Primele date de la faţa locului arată că o explozie urmată de un  incendiu  a avut loc într-o casă, după ce o persoană a încercat să aţâţe focul făcut cu lemne, folosind benzină.

Citește și: Incendiu la o hală cu utilaje agricole, după ce un recipient cu substanțe inflamabile a explodat

„În urma evenimentului, un minor de 13 ani a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare, fiind preluat de ambulanţa Serviciului de Ambulanţă şi a fost transportat la spital. Nu au fost înregistrate alte victime.

Pagubele sunt limitate la interiorul încăperii şi elementele de tâmplărie”, a transmis  ISU Dâmboviţa.

Citește și:  Sibiu: Un accident a avut loc pe DN14. În urma incidentului, trei persoane, între care un copil, au fost transportate la spital

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI