La doar 10 kilometri de Capitala situatia pare completa rupta dintr-un alt film, suntem pe DJ 100, unde putem spune ca totul e ingropat in zapada. Masina e pe avarii, sa vedem daca au nevoie de ajutor".

Prins in troiene, automobilul este imposibil de urnit.

Tanara de la volan nici macar nu poate cobori, omatul e pana aproape de mijlocul portierei. De ce s-a aventurat, totusi, pana aici?

"Am inteles ca e inchis de la limita Ilfovului cu Fundeni, dar nu stiam exact de unde. Acum nu credeam nici eu ca este, sincer, dar bate vantul si a viscolit zapada. Sunt blocata total, am incercat. Nici nu pot sa ies din masina."

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Vantul nu se domoleste, iar situatia devine tot mai periculoasa. Incercam sa o ajutam pe tanara soferita cum putem, pana la sosirea unui utilaj.

Pe sub stratul de zapada este gheata, iar la o manevra neatenta automobilul se propteste mai abitir in nameti. Din fericire, apare un excavator.

Mastodontul isi croieste imediat cale. In 5 minute are deja drumul deschis, dar soferita nu e convinsa ca aventura ar trebui sa se incheie.

"Ce fac, te duc pana la Fundeni sau te intorci inapoi? Pai, pana la Fundeni, am treaba acolo, comenzi, si apoi o iau pe oras. Poate ramai, tata, pe-aici iar. Pai, nu stiu, cum ziceti ca e mai bine? Eu ziceam sa te-ntorci inapoi." 30:45

Domnisoara inca este in dubii. Smulsa din troiene, masina se afunda, iarasi, in zapada de pe sosea. Pana si soferita coboara, in incercarea de a ne ajuta.

Intr-un final reuseste sa plece in siguranta in drumul ei. Nu cel pe care si l-ar fi dorit, dar macar nu va mai ramane inzapezita.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si