Melinda și Larry Mikla au o căsnicie neobișnuită având în vedere diferența de vârstă dintre ei, 30 de ani. Cei doi spun că lumea îi confundă de multe ori cu tată și fiică sau chiar cu un bunic și nepoata lui, dar lor nu le pasă de aceste lucruri. Melinda și Larry s-au întâlnit în august 2012 în Ohio.

Tânăra a fost implicată într-un accident rutier, iar Larry, pe atunci polițist pensionat a fost primul care a ajuns la locul incidentului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini cu Orlando și soția infidelă! Tânărul s-a sinucis după ce a aflat că frumoasa lui soție în înșela

'Îmi plac bărbații în uniformă și îmi amintesc că înainte să ajungă poliția mă gândeam dacă va fi un ofițer drăguț. Când Larry a apărut mi-am zis că 'e drăguț, dar e cam în vârstă pentru mine'', povestește Melinda.

Acum, cuplul încearcă să aibă un copil, dar nu știu dacă acest lucru va fi posibil deoarece Larry și-a făcut o vasectomie în urmă cu 18 ani, scrie Libertatea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si