Close sidebar
Close sidebar

O tânără superba s-a măritat cu un bărbat cu 30 de ani mai bătrân! După o scurtă perioadă au întâmpinat o mare problemă

Melinda, în vârstă de 29 de ani, s-a căsătorit cu un bărbat care are de două ori vârsta ei. Deși se înteleg excelent, au întâmpinat o mare problemă.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Melinda și Larry Mikla au o căsnicie neobișnuită având în vedere diferența de vârstă dintre ei, 30 de ani. Cei doi spun că lumea îi confundă de multe ori cu tată și fiică sau chiar cu un bunic și nepoata lui, dar lor nu le pasă de aceste lucruri. Melinda și Larry s-au întâlnit în august 2012 în Ohio.

Tânăra a fost implicată într-un accident rutier, iar Larry, pe atunci polițist pensionat a fost primul care a ajuns la locul incidentului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Imagini cu Orlando și soția infidelă! Tânărul s-a sinucis după ce a aflat că frumoasa lui soție în înșela

'Îmi plac bărbații în uniformă și îmi amintesc că înainte să ajungă poliția mă gândeam dacă va fi un ofițer drăguț. Când Larry a apărut mi-am zis că 'e drăguț, dar e cam în vârstă pentru mine'', povestește Melinda.

Acum, cuplul încearcă să aibă un copil, dar nu știu dacă acest lucru va fi posibil deoarece Larry și-a făcut o vasectomie în urmă cu 18 ani, scrie Libertatea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI