Ardelean pana in maduva oaselor, presedintele Klaus Iohannis nu a facut niciun pas important astazi. L-a chemat totusi la Palatul Cotroceni pe Sorin Grindeanu. Au avut o discutie "interesanta", dupa cum spun surse prezidentiale. Dar nu atat de interesanta incat sa ne anunte daca il accepta sau nu, pentru functia de premier.

De cand au aflat ca viitorul posibil premier e banatean, timisorenii sunt mai mandri ca niciodata.

Au incredere ca Sorin Grindeanu ii va reprezenta cu cinste la carma tarii si spera ca tanarul politician sa nu uite de unde a plecat.

- Cred ca indiferent ce orientare politica are, Timisul e Timis. Fruncea, ar fi bine sa fie fruncea. Vom vedea!  
- Avem nevoie de centuri, de multe. Daca e de-al nostru, mai stii.
- Cum vi se pare? Mi se pare ok.
- Speram sa fie un exemplu mai bun fata de cei din urma lui. Sa le dea un exemplu mai bun ca se poate face ceva mai bine pentru tara.

Fericit este si primarul Timisoarei, Nicolae Robu, care i-a facut deja o lista cu investitii viitorului premier.

"Am colaborat cu dansul in 2012, cand mi-a fost viceprimar si in 2016 dupa ce a devenit presedinte al Consiliului Judetean.
In ambele momente colaborarea a decurs foarte bine. Am in vedere in primul rand centura sud, centura vest, un nou record la autostrada"

Dincolo de suspansul politic, razboiul dintre liderul PSD si presedintele Klaus Iohannis ne cam arde la buzunare. Pe toti. Cursul euro a explodat.

"Nu vreau sa initiez un razboi cu teatrul de razboi fiind romania deja cursul de schimb incepe sa intre pe un drum pe care nu ni-l dorim"

CURS EURO

EURO IERI-4,5409
EURO AZI-4,5402

Ieri un euro putea fi cumparat cu 4,54 lei, cel mai
ridicat nivel din ultimii patru ani. Semn ca atunci cand mai marii tarii nu se inteleg, suferim tot noi, oamenii de rand.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si