Un medic incearca sa-l tina in viata, dar in zadar: agentul-sef Sorin Vezeteu, angajat de 15 ani la Politia Transporturi si tatal a doi copii, isi da ultima suflare sub privirile celor care au asistat, socati, la atac!

Totul din razbunare pe intreaga breasla, in gara din Burdujeni, judetul Suceava.

Scena de groaza s-a derulat rapid si nimeni n-a intervenit de frica! Abia dupa ce a incetat cu ploaia de lovituri, individul in varsta de 23 de ani a fost imobilizat!

Atacatorul a stat inchis, in Spania, acum cativa ani. La audieri, si-a recunoscut fapta, izvorata- chipurile- din razbunare!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Cel mai probabil, suspectul, aflat acum in arest, urmeaza sa fie supus unei expertize psihiatrice care sa dovedeasca daca a avut sau nu discernamant.
Moartea politistilui starneste un val de reactii!

In urma agentului ucis, raman doi copii orfani si sotia barbatului, distrusa de durere. In urma cu ceva ani, el si ea isi jurau iubire vesnica. 

Acum... colegii de breasla ii aduc omagii de oriunde s-ar afla!

La Galati, toti politistii de la Transporturi Feroviare Galati, impreuna cu oameni ai legii de la Politia locala, au pastrat un moment de reculegere. Au aprins lumanari, iar la ora 21.15, cand colegul lor din Suceava si-a pierdut viata, au tinut un moment solemn.



Comisar sef Stefan Constandache- sef Politia TF Galati:" Am considerat ca este colegial din partea noastra sa tinem 5 minute de reculegere in memoria lui.
Personal l-am cunoscut la competitiile sportive”.

In Capitala, zeci de politisti care au aprins o lumanare pentru Sorin, au tras si un semnal de alarma.

Sindicatele cer Ministrului de Interne si tuturor celor responsabili din sistem sa respecte legea care prevede clar ca un politist nu are voie sa patruleze singur!
Este doar un pas, dar foarte important, in prevenirea unor astfel de tragedii.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si