O tornadă a început în timpul festivalului Boomtown, lângă Winchester. Corturile au fost luate pe sus și aruncate în copacii din apropiere.
Un student de 23 de ani a fost martor la haos și spune că obiectele au fost ridicate deasupra pământului la 18 metri.

Citeste si: O furtună puternică a lovit Corsica. Vântul a atins 220 km/h

În weekend au apărut imagini și cu o altă tornadă care a luat pe sus corturile iubitorilor de muzică la Boardmasters Festival din Cornwall.

O furtună puternică a lovit Corsica. Vântul a atins 220 km/h

Furtunile fac ravagii în mai multe țări. Insula franceză Corsica a fost lovită de un vânt puternic și de ploi torențiale.

În unele părți ale Franței a plouat în câteva ore mai mult decât a plouat în ultimele luni. Insula Corsica este o destinație turistică destul de vizitată, doar că a devenit centrul unei furtuni.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Cod Roșu de furtuni puternice în mai multe zone din țară. ANM: două zile cu ploi torențiale în Capitală

O fată de 13 ani și o femeie în vârstă de 72 de ani au fost ucise, a precizat biroul prefectului, adăugând că 12 persoane au fost rănite. Miercuri seară străzile au fost inundate, iar mai multe videoclipuri au ajuns pe rețelele de socializare. Vântul a suflat cu peste 220 km/h.

Citeste si: Meteo 18 august: ploi torențiale și grindină/Vreme instabilă în cea mai mare parte a țării

Ploi torențiale și grindină în mai multe județe din țară

Joi, 18 august, meteorologii anunță vreme instabilă în majoritatea regiunilor din țară. Se vor înregistra ploi torențiale, descărcări electrice și intensificări ale vântului de scurtă durată.

Citeste si: VIDEO| Alertă de ploi torențiale și vijelii pentru cea mai mare parte a țării

În unele regiuni din țară, vremea se va menține călduroasă, însă în majoritatea zonelor se va instala instabilitatea atmosferică, în special în centrul, estul și sud-estul României. 

În timpul zilei, cerul va fi variabil, cu unele înnorări, în special pe timpul ploilor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si