Accidentul  a fost produs  de o rafală de vânt. S-a petrecut joi în timpul unei petreceri a unei școli primare. Elevii au căzut de la o înălțime de aproximativ 10 metri.

Citeste si: Un copil de trei ani a murit sufocat în mașina părinților

„Se pare că o rafală de vânt a făcut castelul să se ridice în aer”

Vârstele copiilor nu au fost date de autorități. De asemenea, nici numărul copiilor căzuți, dar au confirmat că și alți copii au fost răniți grav. Comandantul poliției din Tasmania, Debbie Williams, a descris scena ca fiind „una extrem de tulburătoare”.  

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Se pare că o rafală de vânt a făcut castelul să se ridice în aer”.

Citeste si: Crimă șocantă: o profesoară a ucis o copilă de nouă ani

Copiii erau în ultima zi de școală

După accident, paramedicii au sosit rapid la fața locului,  în jurul orei locale 10.00. Copiilor li s-a acordat primul ajutor  la faţa locului, apoi au fost transportați cu elicopterul la spital.

Părinții au fost alertați imediat după accident, care a avut loc în ultima zi a anului școlar. Premierul de stat Peter Gutwein a declarat că autoritățile vor oferi noi actualizări în cursul zilei de joi: „Deoarece aceasta implică o școală primară, gândurile sunt în mod evident la persoanele implicate și evident la părinții copiilor care au fost răniți” 

Citeste si: O româncă și copiii ei, morți în incendiu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si