Un caz de-a dreptul șocant a avut loc în Drobeta Turnu Severin, în județul Mehedinți. Un bărbat, ajuns acasă în stare de ebrietate, a început să o lovească pe cea care i-a dat viață. Pentru a-și apăra bunica, un tânăr de 28 de ani l-a lovit mortal pe bărbat, care era unchiul său, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro.

L-a ucis pe unchiul care îi bătea bunica

Un tânăr de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, după ce l-a lovit mortal pe bărbatul care îi ataca bunica.

Incidentul șocant s-a petrecut în Drobeta Turnu Severin. Fiul bătrânei, un bărbat în vârstă de 41 de ani, ar fi ajuns acasă în stare de ebrietate. Din cauza alcoolului, bărbatul ar fi început să își lovească mama.

Citește și: Accident mortal pe DN 2, între un autobuz și două mașini! Șoferii autoturismelor și-au pierdut viața și opt persoane sunt grav rănite

În casă cu femeia se afla și nepotul acesteia, un tânăr în vârstă de 28 de ani. Văzând cum bunica sa este lovită, tânărul nu a putut rezista și l-a lovit pe cel care îi este unchi. Din păcate, lovitura a fost fatală pentru fiul femeii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Ce notă a luat la Bacalaureat Mircea Badea: „Nu am cum să uit. Nu pentru că ar fi importantă, dar nu ai cum"- antena3.ro

La locul tragediei, au sosit imediat autoritățile. Medicii au aplicat protocolul de resuscitare, dar, din nefericire, au fost nevoiți să declare decesul bărbatului.

„A venit din oraș și s-a certat cu mama lui și i-a dat o palmă și nepotul când a văzut atunci i-a dat și el un pumn și i-a rupt clavicula.

O nenorocire, o tragedie. Păcat și de ăla că se duce în pușcărie”,   a declarat o vecină. 

Citește și: Fostul angajat al Penitenciarului Botoșani, snopit în bătaie de un vecin, a murit. Cristian Baciu fusese lovit cu sălbăticie și desfigurat: Fiecare os din față îl are rupt!

Nepotul femeii a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Tânărul este cercetat într-un dosar penal pentru lovituri cauzatoare de moarte. Dacă este găsit vinovat, acesta riscă să petreacă mai mulți ani în spatele gratiilor. 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si