Close sidebar
Close sidebar

O treime dintre absolventi a picat BAC-ul. Ministrul Educatiei: "Reflecta starea actuala din invatamant"

Ministrul Educatiei Mircea Dumitru a declarat ca rata de promovare la bacalaureat eflecta starea actuala din invatamantul romanesc. Conform informatiilor centralizate pana acum, aproximativ 66,7% dintre elevi au promovat.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Este un procent care reflecta in momentul de fata starea din invatamant, nu ne poate multumi sub nicio forma acest procent", a declarat Mircea Dumitru intr-o interventie telefonica la Digi24.

Ministrul a aratat ca la baza acestor rezultate se afla "cauze care tin de felul in care functioneaza scoala generala si liceul, cauze structurale", dar si cauze care tin de felul incare cum abordeaza elvii disciplinele de examen.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Speram ca prin masurile pe care le vom lua in urmatoarele luni sa se imbunatateasca in anii urmatori situatia", a adaugat Mircea Dumitru.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI