Close sidebar
Close sidebar

O turista din Amsterdam a murit dupa ce a baut prea multa apa! Medicii au descoperit droguri in organismul ei!

Un caz aparte a avut loc in Amsterdam, acolo unde o turista a fost gasita moarta in camera de hotel, iar cauza principala a decesului este consumul excesiv de apa.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Trupul neinsufletit al femeii a fost gasit de catre angajatii hotelului, tot ei fiind cei care au anuntat autoritatile. Politistii au declarat pentru jurnalistii olandezi de la Telegraaf ca turista a consumat "peste doi litri de apa" intr-o perioada extrem de scurta de timp.

Acest lucru provoaca o crestere a nivelului de sare in sange si duce la umflarea celulelor. Daca sunt afectate si celulele cerebrale, atunci se poate intra in coma si ajunge la deces.

Medicii spun ca la acest tip de intoxicatie sunt predispuse persoanele care au consumat ecstasy, substanta gasita si in corpul victimei.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI