Ursoaica si cei doi pui au fost observati aseara, in jurul orelor 19:30, in mijlocul statiunii Busteni. Pana si  jandarmii montani, trimisi sa alunge animalele, s-au mirat de marimea lor.

Cu semnalele acustice si luminoase pornite, oamenii legii au reusit sa fugareasca salbaticiunile care s-au strecurat prin gaura unui gard, si au disparut in padure.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Ursii au devenit o prezenta tot mai constanta pentru localnicii din zona. Acum cateva zile o ursoaica a distrus un geam si usa cabanei Postavarul, in cautare de hrana.

Ciprian Aldea, pdc Jandarmeria Brasov: "Este a doua aparitie, a doua prezenta a ursoaicei la cabana Postavarul, si de aceasta data a deteriorat usa de intrare in cabana. Nu a fost niciun turist sau cabanier atacati."

Nu mai putin de 30 de interventii de acest gen au avut jandarmii pana acum.Chiar si in aceasta dimineata ei au intervenit in zona unui hipermarket din Brasov, dupa ce un apel la 112 anunta prezenta unei ursoaice cu trei pui. Animalele nu au fost gasite ,insa operatiunile de cautare au continuat iar jandarmii au ramas  sa patruleze in apropiere.

Si in localitatea Ungureni din  Dambovita un sofer a surprins un urs care se plimba  nestingherit pe sosea.

 

Ursul  s-a retras, in cele din urma, in padure, dar satenii se tem ca ar putea sa isi faca din nou aparitia oricand.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si