Close sidebar
Close sidebar

O vânătoare ilegală s-a încheiat cu moartea unui braconier

O vânătoare ilegală din județul Bacău s-a încheiat tragic pentru un braconier care s-a împușcat accidental în picior și a murit la scurt timp.

Diana Puiu,

O vânătoare ilegală s-a încheiat cu moartea unui braconier

[Sursa foto: Brasov.net]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Doi bărbați care au pus la cale o vânătoare ilegală, în timp ce  se aflau la pahar de vin, și-au pus viața în pericol. Unul dintre ei și-a pierdut viața, după ce s-a împușcat accidental în picior. Curtea de Apel Bacău i-a condamnat definitiv în 18 mai pe patru bărbați la pedepse cuprinse între 10  luni de închisoare și 2 ani și 4 luni de închisoare, cu suspendarea executării sub supraveghere, pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, braconaj cinegetic, transport al vânatului găsit împuşcat ori tranşat în teren, dobândite fără respectarea condiţiilor legii, și ucidere din culpă. 

Citește și: Un copil de trei ani a împușcat un bărbat care era căutat pentru crimă

Cei doi aveau o singură armă și s-au gândit să împrumute alte două arme. Aceștia au tras mai întâi într-un iepure, dar nu l-au nimerit, apoi au încercat norocul cu un căprior pe care l-au nimerit.

 

„În momentul în care a spus că a văzut un alt animal, … a ridicat arma apucând-o de ţevi, a tras de ea în sus, moment în care mecanismul de tragere al acesteia s-a declanşat din cauza acţionării accidentale a trăgaciului. Arma fiind încărcată şi neasigurată, s-a descărcat în piciorul său stâng”, explică anchetatorii cum s-a ajuns în situația ca unul din braconieri să se împuște accidental. 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: Alertă în Gorj: un bărbat s-a urcat într-un taxi cu un o armă de tip airsoft

Ulterior, victima a început să strige „m-am împuşcat”, apoi au sunat la 112.  

Au dat jos căpriorul din maşină şi l-au urcat în partea din spate pe colegul lor care se împușcase accidental. Echipajul medical s-a întâlnit cu ei pe drum, de unde au preluat victima, iar aceștia au încercat să ascundă armele vânătorii.

 

Un copil de trei ani a împușcat un bărbat care era căutat pentru crimă

Un copil de trei ani din Statele Unite a rănit cu un pistol două persoane, una dintre ele fiind chiar mama lui, iar a doua, un bărbat căutat pentru crimă. 

Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că un copil de trei ani ar fi rănit cu un pistol două persoane. Una dintre victime, Trayshaun Smith, în vârstă de 23 de ani, era căutat în legătură cu o crimă.  Cea de-a doua persoană este chiar mama copilului. Autoritățile au declarat că băiatul a reușit singur să folosească pistolul singur și să tragă un un foc de armă.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și:  VIDEO- Un bărbat din Timiș și-a pus capăt zilelor cu propria armă de vânătoare. Polițiștii au deschis un dosar penal

Potrivit lui Hartman, împușcăturile au avut loc într-un complex de apartamente din Lafayette, iar ambii adulți au fost duși la Franciscan Health Lafayette East Hospital. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI