Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Vaslui, femeia a fost preluata de la locuinta sa din localitatea Codaesti de o ambulanta si transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, dupa ce a fost batuta de catre concubin.

Cadrele medicale au constatat ca vasluianca are multiple contuzii pe corp, precum si o hemoragie intravaginala, fiind însarcinata în luna a cincea.

În momentul în care a fost preluata de la echipajul Serviciului de Ambulanta, pacienta a afirmat ca a fost lovita de catre concubin.

Femeia a fost echilibrata hidro-electrolitic si apoi internata în Sectia de Ginecologie”, a precizat seful Unitatii de Primiri Urgente a SJU Vaslui, Carmina Piseru.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

La sesizarea Serviciului de Ambulanta, Politia a declansat o ancheta în acest caz.

”Din ceea ce ni s-a comunicat de la spital, victima, cu o sarcina de 27 de saptamâni, a pierdut fatul. În functie de expertiza medico-legala, se va face si încadrarea faptei”, a declarat, marti, pentru News.ro responsabilul mass-media al Politiei Judetene Vaslui, Loredana David.

Concubinul femeii, un barbat de 42 de ani, din Codaesti, este cautat de catre politisti, dupa ce a fugit în urma comiterii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si