O vedetă TikTok a murit după ce a petrecut câteva zile la Terapie Intensivă în urma unei serii de împușcături dintr-un cinematograf din SUA, au transmis polițiștii americani, citați de Sky News.

Anthony Barajas, în vârstă de 19 ani, și prietena sa Rylee Goodrich, în vârstă de 18 ani, au fost amândoi împușcați în cap în timp ce priveau producția "The Forever Purge" la un cinematograf din Corona, sudul Californiei, la aproximativ 50 de km sud-est de centrul orașului Los Angeles.

Citeste si: Femeie bănuită de vrăjitorie, ucisă ca în Evul Mediu la Galați

Cei doi tineri, găsiți într-o baltă de sânge

Atentatul inexplicabil a avut loc luni 26 iulie, iar tânărul star TikTok a murit în cursul zilei de ieri. Cei doi tineri au fost găsiți fără într-o baltă de sânge de lucrătorii de la cinema, după ultima proiecție a nopții.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În timp ce tânăra Goodrich a murit la fața locului, Antony Barajas a fost dus la un spital din apropiere pentru tratament.

Sâmbătă, poliția a confirmat că adolescentul a murit din cauza rănilor sale.

Ofițerii de poliție au spus că împușcăturile par să fi fost aleatorii și neprovocate. Suspectul  Joseph Jimenez, în vârstă de 20 de ani, a apărut vineri la Curtea Superioară a județului Riverside după ce a fost acuzat de crimă și tentativă de omor.

Citeste si: Mama copilului care a murit mâncat de viermi, la Dej, și-a primit pedeapsa!

Un milion de urmăritori pe TikTok

Antony Barajas a fost un elev de onoare al liceului său, potrivit Riverside Press-Enterprise. El a fost cunoscut online ca „itsanthonymichael”, a transmis NBC News, cu aproape un milion de adepți pe TikTok și peste 50.000 pe Instagram.

„De la zâmbetul său rapid la inima sa plină de compasiune, prezența lui Anthony a fost un cadou pentru toți cei care l-au cunoscut”, a spus familia sa într-o declarație de omagiu.

O pagină de finanțare GoFundMe înființată pentru a ajuta la acoperirea cheltuielilor medicale în timp ce Barajas susținut de aparate în viață a primit până acum peste 80.000 de dolari în donații.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si